Păreri de la clienți

Este benefic să plantăm scoruș negru. Nu doar că formează un gard viu des, dar are și efecte benefice asupra sănătății. Un gard viu din aronia sau o plantație pe mai multe hectare va recupera investiția într-un timp scurt.
Dacă alegeți să plantați aronia ca și gard viu, vă va încânta privirile cu florile albe deosebit de frumoase primăvara, iar toamna veți avea un gard viu în nuanțe de portocaliu și roșu, și nu în ultimul rând va produce necesarul de vitamine pentru întreaga familie.
Pentru prevenirea bolilor, această plantă se află în TOP 10 al plantelor cu efecte medicinale.   

Am plantat în grădină în 2015 pe 100 metri. De obicei presăm fructele și le ținem în pungi vacuum. Din punctul meu de vedere așa este bine să păstrăm, deoarece nu trebuie amestecat cu nimic, este doar un elixir concentrat, care se poate bea ca atare. Are un gust astringent. Eu beau în fiecare dimineață 100 ml. Soția și copii diluează cu apă, zahăr și lămâie și așa beau cu poftă. Când am ales gardul viu din aronia, m-a atras frumusețea gardului viu în diferite culori toamna. Am plantat răsadurile, nici nu am citit despre plantă. În al doilea an când a început să rodească, le-am interzis copiilor să mănânce boabele de pe acesta, nu cumva să fie otrăvitoare. Deoarece copii erau mici, m-am gândit să citesc mai multe informații despre această plantă. Am rămas cu gura căscată când am citit ce medicament am în curte! În al treilea an deja am avut fructe din belșug. A fost o alegere bună!

Bogdan Negrea

Am aflat că fetița mea de 12 ani are diabet. Am citit mult pe internet, să văd cum putem să o ajutăm. Atunci am găsit scorușul negru. Prima dată am cumpărat doar 25 de fire. Am făcut suc din fructe, însă din cauza gustului, nu a vrut să bea. Am amestecat cu suc de mere (75% mere+25%aronia). Am obținut un suc delicios. Anca a zis că este foarte bun. Am cumpărat un teren de un hectar și am înființat o plantație de aronia. Am preparat dulceață, fructe uscate și mult mult suc. Anca are acum 26 ani, anul acesta a avut nunta și de aproximativ 3 ani nu mai este bolnavă, nu are probleme cu glicemia. Însă și acum adoră sucul de mere cu aronia.

Popescu Ion 

Mă bucur că am găsit plantele de aronia. De mult căutam gustul simțit în gemul pe care îl mâncam la bunica atunci când eram mică. În sfârșit l-am găsit. Eu am plantat ca și gard viu, în așa fel are mai multe funcții.

Campeanu Laura 

Este foarte frumos în orice anotimp, însă mie îmi place toamna, când are o culoare roșiatică. Culeg fructele doar după primul gem, ca să fie mai dulci. Eu pregătesc lichior și suc presat din fructe. Din păcate grădina este mică și familie este mare, deci fructele se termină rapid. 😊

Sabău Maria 

Mama mea are cancer. Aș fi vrut să o ajut. Am plantat aronia pe două hectare. Mama consumă cu drag preparatele din fructe, dar și restul familiei consumă pentru a preveni anumite boli, dar și așa ne mai rămân fructe de vânzare deoarece are o producție bogată. Nu are nevoie de îngrijire specială, eu am pus sistem de picurare și folie Sovitex. Nu stropesc plantele cu nimic. Duc fructele la presat unde sunt ambalate în folie vacuum de 3 litri. Pot să vând acest suc la târguri dar chiar și pe internet. Ne asigură un venit suplimentar.

Ionut Rusu

Plantele de top ale anului

Gard Viu Minune®

• Creștere rapidă
• Formează un gard viu des
• Plante de 2 ani la prețul plantelor de 1 an
• Cadou ACTIVATOR  

Lemn câinesc Rimini

• Gard viu semipersistent
• Se poate modela cu ușurință
• 15% reducere
• Cadou ACTIVATOR  

Gard viu comestibil (merișor de miere) 

• Fructe dulci, delicioase
• Frunziș ce își schimbă coloratura
• 15% reducere
• Ideal pentru gard viu  

Gard viu din alun 

• Ideal pentru gard viu
• Fructe pline de vitamine
• Plante de 2 ani la prețul plantelor de 1 an 

Address

Reprezentanţa în România,
S.C. HOMA S.R.L.
Cod fiscal: RO 6446941
Reg. Com.  j14/796/1994
Sediu: Sfântu Gheorghe, jud Covasna
Str Salcâmilor nr 52

Punct de lucru: Sfântu Gheorghe, jud Covasna
Str Grof Miko Imre nr 4 bl 1 sc E ap 5 

Contacts

Tel: 0728 96 80 60,
0728 96 80 63


e-mail: officegardviu@homa88.ro

Acest site foloseşte cookie-uri, ca să vă oferim cea mai bună experienţă de navigare în siguranţă. Da acord.